Skip to content

Bent u als evenementenorganisator op zoek naar een betrouwbare partner voor gehoorbescherming op uw evenement? Earprotect is de juiste keuze!Wij bieden actieve verkooppunten op uw evenement met hoogwaardige gehoorbeschermers waar uw bezoekers terecht kunnen voor advies en de aanschaf van oordoppen. Het type gehoorbescherming dat wordt verkocht, wordt bepaald aan de hand van een gehoorrisico-inventarisatie. Bij Earprotect denken wij graag met u mee en leveren wij maatwerk om ervoor te zorgen dat uw bezoekers optimaal beschermd zijn tegen gehoorschade. Neem vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Bij Earprotect denken we graag met u mee over de ideale locatie voor uw verkooppunt op het evenement. Wij bieden verschillende opties, waaronder een vaste locatie of een mobiel verkoopteam.

Naast universele gehoorbescherming kunnen wij uw bezoekers ook maatwerkoplossingen bieden, zoals otoplastieken. Steeds meer evenementbezoekers geven de voorkeur aan op maat gemaakte gehoorbescherming voor maximaal comfort en bescherming.

Earprotect werkt samen met marktleiders op het gebied van gehoorbescherming. Voor universele gehoorbescherming werken wij samen met ALPINE, voor op maat gemaakte oplossingen met VARIPHONE. Zo kunnen wij de beste kwaliteit en bescherming bieden aan uw bezoekers. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

De meest verkochte oordop op festivals is de PartyPlug van Alpine! Earprotect levert deze dan ook op evenementen. De Alpine PartyPlug is door het televisieprogramma Kassa als beste getest!

De Alpine PartyPlug is door Earprotect leverbaar in twee verpakkingen, de normale retailverpakking en de speciale evenementenverpakking. De evenementenverpakking van de Alpine PartyPlug heeft minder verpakkingsmateriaal wat resulteert in minder vervuiling op uw evenement. Dus hetzelfde product in een event-vriendelijke verpakking!

Neem contact op om de mogelijkheden te bespreken!

Back To Top