skip to Main Content

Organiseert u een evenement en wilt u uw bezoekers een mogelijkheid bieden om zichzelf te beschermen tegen gehoorschade?
Dan bent u bij Earprotect aan het juiste adres!
Earprotect biedt u namelijk een actief verkooppunt voor A-kwaliteit gehoorbeschermers op uw evenement, waar uw bezoekers
terecht kunnen voor advies met betrekking tot gehoorbescherming of uiteraard de aanschaf van een set gehoorbeschermers.
Welk type gehoorbeschermers er op uw festiviteit wordt verkocht kan worden bepaald aan de hand van een gehoor-riscio inventarisatie.
Wij komen graag met u in contact om eens vrijblijvend van gedachten te wisselen.

Earprotect denkt graag met u mee over hoe het verkooppunt het beste op uw evenement kan worden gesitueerd. Er zijn een aantal mogelijkheden,  onder andere de verkoop vanuit een vaste locatie op uw evenement of doormiddel van mobiele verkoopteams.

Earprotect kan uw bezoekers naast universele gehoorbescherming ook maat werk aanbieden. Maatwerk ofwel ”otoplastieken” is een vorm van gehoorbescherming die onder evenementen bezoekers steeds meer gewenst is.

Earprotect werkt met de twee marktleiders op de gehoorbeschermer markt. Alpine is marktleider op het gebied van de universele gehoorbescherming. Voor de otoplastieken werken we met Variphone.

De earplug die het meest door Earprotect op evenementen wordt verkocht is de PartyPlug van Alpine! De Alpine PartyPlug is door het televisieprogramma Kassa als beste getest! De Alpine PartyPlug is door Earprotect leverbaar in twee verpakkingen namelijk de normale retail verpakking en de speciale evenementen verpakking. De evenementen  verpakking van de Alpine PartyPlug heeft minder verpakkingsmateriaal wat resulteert in minder vervuiling op uw evenement. Dus het zelfde product in een event vriendelijke verpakking!

Neem vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken

Back To Top