skip to Main Content

Wie zijn wij…
Earprotect is ruim 10 jaar actief in de markt voor gehoorbescherming! Wij zijn continu opzoek naar de nieuwste trends en de laatste ontwikkelingen om gehoorschade te voorkomen. Met ons brede scala aan gehoorbeschermers hebben we altijd een passende oplossing.

Wat doen we…
Wij zijn Leverancier van gehoorbescherming en geen standaard webshop. U als klant wilt een gehoorbeschermer die op uw lijf geschreven is en perfect passend is voor uw applicatie. Om u hierin goed te adviseren zal er een gesprek plaatsvinden tussen u en onze otometrist. Samen kunnen we dan een keuze maken voor de oplossing die het beste bij u of uw firma past.
Earprotect werkt met leveranciers welke een marktleider karakter hebben op de gehoorbeschermingsmarkt voor zowel otoplastieken als universele gehoorbescherming in de breedste zin van het woord

Wij zijn er voor…
Industrie, festivalbezoekers, zwemmers, muziekanten, DJ’s, kinderen, doe-het-zelvers, reizigers, motor en cabrio rijders

Waarom Earprotect…
Naast het leveren van gehoorbescherming meten we ook zelf aan. U hoeft dus niet naar een derde partij om uw gehoorbescherming aan te laten meten. Wij doen dit zelf, bij u op locatie op een tijdstip dat het u het beste uitkomt.
Zo kunnen u en uw mensen na 15 minuten zodanig hun dagelijkse werkzaamheden hervatten.

Back To Top