Skip to content

Wie zijn wij…
Earprotect is al meer dan 13 jaar actief op de markt voor gehoorbescherming. Als toonaangevende expert zijn wij voortdurend op zoek naar de nieuwste trends en ontwikkelingen om gehoorschade te voorkomen. Ons brede scala aan gehoorbeschermers biedt altijd een passende oplossing voor elke situatie.Of u nu werkzaam bent in de industrie, bouw, of actief bent als motorrijder, zwemmer, muzikant, DJ, festivalbezoeker, kind, doe-het-zelver, reiziger of simpelweg op zoek bent naar een goede nachtrust, wij hebben de juiste gehoorbescherming voor u.Neem contact met ons op voor meer informatie over onze producten en oplossingen. Wij staan klaar om u te helpen bij het beschermen van uw gehoor.

Wat wij doen…
Bij Earprotect begrijpen we dat elke klant uniek is en daarom bieden wij maatwerkoplossingen aan voor gehoorbescherming. Onze otometrist zal tijdens het gesprek uw wensen en behoeften bespreken en op basis daarvan een passende oplossing adviseren. Hierbij kunt u denken aan universele gehoorbescherming, op maat gemaakte otoplastieken of andere specifieke gehoorbescherming voor uw toepassing. Wij werken samen met marktleiders op het gebied van gehoorbescherming om kwalitatief hoogwaardige producten te kunnen leveren aan onze klanten. Kortom, bij Earprotect bent u verzekerd van deskundig advies en de beste oplossingen voor uw gehoorbescherming.

Ja, dat klopt! …
Earprotect biedt oplossingen voor een breed scala aan doelgroepen, van professionals in de industrie en bouw tot recreatieve gebruikers zoals festivalbezoekers, zwemmers en reizigers, en van muzikanten en DJ’s tot kinderen en doe-het-zelvers. Zelfs voor mensen die op zoek zijn naar een goede nachtrust bieden we passende oplossingen.

Dat klinkt erg efficiĆ«nt!…
Door de gehoorbescherming op locatie aan te meten en af te leveren, hoeven werknemers niet onnodig tijd te verspillen aan het reizen naar een derde partij. Het feit dat het in slechts 5 minuten gedaan kan worden, maakt het nog gemakkelijker en zorgt ervoor dat de werknemers snel weer aan het werk kunnen. Dit kan een grote tijdsbesparing opleveren voor bedrijven die veel werknemers in dienst hebben.

 

Back To Top